Partners

Cruciaal voor het slagen van ons event

Partners

 1. Stad Antwerpen

  Stad Antwerpen

  Als cultuurevenement van deze grootorde, hebben wij nood aan sterke partners zoals de stad Antwerpen. Met hun materiële ondersteuning en expertise hebben zij ons een heel stuk op weg geholpen richting realisatie van dit prachtige project.

  antwerpen.be
 2. Universiteit Antwerpen

  Universiteit Antwerpen

  Als het Cultuurfestival van de Universiteit Antwerpen, mogen we uiteraard de Universiteit niet vergeten. Met de terbeschikkingstelling van de locatie en nog zoveel andere vormen van ondersteuning, zijn zij een cruciale partner in ons verhaal.

  uantwerpen.be
 3. AB Inbev

  AB Inbev

  AB InBev voorziet tijdens het Calamartes Festival de nodige dorstlessers. Zowel de artiesten als de bezoekers kunnen genieten van het brede assortiment dat AB InBev ons aanbiedt tijdens de verschillende culturele activiteiten.

  ab-inbev.be
 4. Magic Mirrors

  Magic Mirrors

  Zonder Magic Mirrors zou het Cultuurfestival niet op een unieke locatie kunnen doorgaan. Zij voorzien namelijk de prachtige spiegeltent die door de vakmannen en de praesidiumleden van de verschillende clubs recht wordt gezet op het Hof van Liere. De spiegeltent is het centrum voor het Calamartes Festival. Hier komt iedereen samen om te genieten van de culturele week.

  magicmirrors.com
 5. Red Bull

  Red Bull

  Tijdens het cultuurfestival van 9 tot 13 maart vindt er een waaier aan acitviteiten plaats. Red Bull zorgt voor de frisse drankjes tijdens deze drukke periodes zodat men er snel terug tegenaan kan gaan. Zo kan men blijven genieten van week boordevol activiteiten.

  redbull.com
 6. Acco

  Acco

  Acco voorziet de gedrukte reclame. Zo worden de ontwerpen van Faber Martens verspreidt doorheen de stadscampus en studentenbuurt op posters. Op deze manier is iedereen op de hoogte van het Calamartes Festival.

  acco.be
 7. Robert Half

  Robert Half

  Robert Half is één van onze jaarpartners. Zij mogen niet vergeten worden tijdens een activiteit als het Calamartes Festival.

  roberthalf.be
 8. Topdesk

  Topdesk

  TOPdesk is één van onze jaarpartners. Zij mogen niet vergeten worden tijdens een activiteit als het Calamartes Festival.

  topdesk.com
 9. Seal Jobs

  Seal Jobs

  Seal Jobs is één van onze jaarpartners. Zij mogen niet vergeten worden tijdens een activiteit als het Calamartes Festival.

  seal.jobs
 10. Jeka

  Jeka

  Jeka is één van onze jaarpartners. Zij mogen niet vergeten worden tijdens een activiteit als het Calamartes Festival.

  jeka.be
Want to join us?